Michael Juul Nielsen – Jeg mener, det er en straffeaktion

0

I dag skriver den administrerende direktør på Charlottenlund Travbane Michael Juul Nielsen, en længere skrivelse på egen Facebook side, hvor han blandt andet skriver, at han har svært ved at se tingene som andet end en straffeaktion, når syv baner går frem og en tilbage på præmiebudgettet i 2018.

Travet.dk henvendte sig tidligere i dag, da vi så den omtalte skrivelse og fik følgende svar på vores henvendelse.

Føler du, at Lunden bliver forfulgt af Dansk Hestevæddeløb?

– Man kunne da godt få den tro, at dette er tak for sidst til Anders Hendriksen, fordi han er kritisk til DHs drift. Når man hæver det samlede præmiebudget med 3-4 millioner og 7 baner, går frem og en tilbage. Kald mig paranoid, men jeg har svært ved se det anderledes, fortæller Michael Juul Nielsen.

Du nævner i dit Facebook opslag:

I DTC’ oplæg, som blev behandlet på et bestyrelsesmøde. i går er Lundens præmiebudget hævet fra 11,5 mio til 11,8 mio, men samtidig overfører DTC ca. 800.000 kroner til de klassiske løb. Det giver en nedgang på 500.000 til hverdagshestene. DH fortælle om præmiestigninger på 10%. Hvor henne spørg jeg?

Vil du uddybe denne?

– Nej

Hvilken betydning får det præsenterede budget for Charlottenlund Travbane i 2018?

– Intet for banens drift, men sporten på Sjælland kommer til at lide under det. Jeg har svært ved at se nogen lys fremtid med flere heste og flere aktive.

Mener du oprindeligt, at DTC er ude i en straffeaktion mod Charlottenlund Travbane?

– Du får samme svar som i dit indledende spørgsmål, men ja det, mener jeg, fortæller Michael Juul Nielsen.

Travet.dk, har henvendt sig til DTC, for en kommentar.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.