Læserindlæg: Fra hesteejer Jesper Nielsen

0

Fra hesteejer Jesper Nielsen er denne skrivelse modtaget.

– Lundens direktør er i dag ude på facebook og tale om en straffeaktion fra DTC `s side hvor en debat søges skabt omkring det urimelige i DTC præmiebudget oplæg til Lunden for 2018.

Helt fair betragtning, men husk ligeledes på hvor illoyal lundens/DTS bestyrelse har ageret på det seneste med bestyrelsesformanden i spidsen.

Tror man ligger som man har redt, desværre. Der er vel ikke skudt over målet ved at sige, at man får som fortjent når man ikke fortjener at få bedre medspil, når man selv kun giver modspil og illoyalitet tilbage.

Tænk hvad det ikke kunne være blevet til med større indlevelsesevne og forståelse for det brede samarbejde fra Lundens side overfor DTC bestyrelseskolleger.

Vil man gå enegang og lække fortrolige oplysninger, så vender dem du får oplysningerne fra og skal forvalte i fortrolighed dig altså ryggen.

Så du får lige nøjagtig det samme som du selv giver og viser.

Et illoyal og unfair budget oplæg at tygge på. Det skal jo passe til dem som forvalter evnen til at gå imod strømmen.

Et budget oplæg mod strømmen/vinden. Men husk på at kun i modvind stiger en drage. Så op med ærmerne og få skabt de bedste rammer for det nye budget for 2018 på Lundens vinderoval.

Nu skal der blot arbejdes målrettet med de midler Lunden har til rådighed. Problemet er ikke midlerne der er til rådighed, desværre. Men det er langt det nemmeste at pege på.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.

error: Copyright-Travet.dk