Frokostsejr til August Stensbæk

0

Danskfødte August Stensbæk kom først til mål ved middagsstævnet på Bjerke og sikrede sig dermed karrierens fjerde sejr. Det var dog ikke den programtilmeldte kuske, der sad bag hesten.

Det var oprindeligt Kai Johansen, der skulle have kørt femåringen, men han meldte forfald. I stedet fik Eirik Høitomt chancen bag Sigbjørn Kolnes-trænede August Stensbæk (S J’s Photo).

August Stensbæk havde ingen problemer med at skære målstregen først i 1.20,9/2100 meter auto. Der var 12.000 norske kroner i førstepræmie til August Stensbæks ejer, Eirik Djuve.

Femåringen indledte sin karriere hos Lunden-træneren Steen Juul uden at komme først over stregen i fire starter, inden den blev solgt til sit nye hjemland Norge i fjor. Her er det nu blevet til fire sejre.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.