Dream On solgt

0

Mariann T Nielsen er en af mange danske aktive, som med succes har benyttet sig af vores Køb & Salgsmenu.

I dag meddeler Skive-amatøren, at hun har fået solgt den 2-årige Dream On, som dermed er solgt på 8 dage. Vi har ikke fået oplyst, hvem køber er, men Dream On er således hest nummer 129, der i år er formidlet via vores medie.

Der arbejdes i disse dage på et nyt layout til salgsmenuen, og vi håber inden længe at kunne præsentere en moderniseret salgsmenu, der forhåbentlig er endnu mere besøgsvenlig.

Der er de seneste tre dage kommet nye heste til salgsmenuen.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.