Collina Sotto solgt

0

De seneste dage har vores medie haft hesten Collina Sotto på salgslisten, og i dag meddeler, sælger, at hesten er solgt. Det betyder, at Collina Sotto bliver hest nummer 130, hvor det lykkes at skabe kontakt mellem køber og sælger i år.

Collina Sotto er solgt til Bornholm, hvor Laura Pedersen er den nye indehaver af hesten.

Der er den seneste uge tyndet godt ud i bestanden af heste på vores salgsmenu, hvor der er formidlet kontakt mellem køber og sælger hele fire gange.

Collina Sotto har startet ti gange og fået penge i de syv.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.