Callmeawinner sejrede

0

Callmeawinner indledte på Åby

Den danske hoppe Callmeawinner indledte dagens løbsdag på Åby ved at vinde for Peter Untersteiner. Det var karrierens første start, og spillet til 34:10 indledte Great Challenger afkommet, karrieren på bedste vis.

Der var 25.000 skr. for sejren. Vindertiden blev 1:19,4/2140 meter Volte.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.