Apollo Damgård ender i hurtigklassen

0

Efter en  treårssæson for Apollo Damgård med præmier for 210.750 kroner og derbysæsonen med indtjening på 222.371 kroner, har femårssæsonen ikke budt på tilsvarende summer. Facit er 45.692 kroner inden Apollo Damgård om et par uger lukker for i år med start i Sverige.

”Han har været meget uheldig gang på gang, siger hestens træner Axel Jacobsen. Han har så samtidig været noget svag ved nogle lejligheder, men generelt synes jeg hesten har udviklet sig yderligere i år, fortsætter Axel Jacobsen.

”Jeg har afgjort tro på han ender i hurtigklassen, vurderer Axel Jacobsen. Jeg var super tilfreds med ham i søndags, sammenfatter træneren.

Apollo Damgård var Team Lundens første anpartshest. Debuterede for Team Lunden 10. maj sidste år. Med andenplads i Grand Circle 4-Års Championatet for hingste og vallakker, tredjepladser i derbyprøverne og fireårsprøverne i Århus, fjerdepladser i Jydsk 4-Årings Grand Prix og i V75 samt sjetteplads i Dansk Trav Derby..

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.