A D Sleipner overraskede i Norge

0

Der stod ikke skrevet i stjernerne, at den femårige danskfødte A D Sleipner skulle komme først over stregen ved løbene torsdag aften i Bergen og sikre sig karrierens ottende sejr.

Ligeledes danskfødte Unik Gardenia med Claus Olsen åbnede i 13,7/500 meter, inden at A D Sleipner kunne overtage fronten og dæmpe til 16,0 den første kilometer, og det bed godt for sidstnævnte.

Rolf Tvedt-trænede A D Sleipner (Great Challenger) med Einar Ludvig Eriksen tog karrierens ottende sejr i 1.16,2/2100 meter auto. Der var 16.000 norske kroner i førstepræmie til femåringen, der ejes af Stall Werktal.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.