Quid Pro Quo ankommet til Bornholm

0

Så er den den kommende avlshingst  Quid Pro Quo ankommet til Bornholm, hvor den står til disposition  som avlshingst i 2018. Quid Po Quo skal afløse Calvin Capar på hingstestationen hos Kurt M. Hansen.

Bedækningsprisen for Quid Pro Quo er endnu ikke fastsat. Forgængeren Calvin Capar fortsætter nu som avlshingst i Nordsverige.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.