Mads Hviid Nielsen tog nummer 27

0

Vi kunne tidligere i dag fortælle, at danske Mads Hviid Nielsen i dag skulle starte en enkelt hest. Det løb er netop overstået på Solvalla, og det blev til sejr for det danske kusketalent.

Mads Hvid tog en rolig start og havnede tidligt i tredje par udvendigt med næstfavoritten Prediction, som med sejren i dag, nu har vundet sine seneste to starter.

Prediction måtte en tur ud i fjerde spor ved indgangen til opløbet, og faren lurede, at der kunne blive for langt frem til den førende. Mads Hviid Nielsen formåede dog at få fart på den 4-årige vallak, som afsluttede bedst af alle.

Der var tid til sejrsgestus, da Mads Hviid Nielsen kunne køre først over målstregen.

Vindertiden blev 1:15,4/2140 m. Auto.

Der var 30.000 skr. i førstepræmie.

Løbet kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.

error: Copyright-Travet.dk