Uwe Bredahl svarer

0

I sidste uge fik vores medie en henvendelse fra Steen Falsig, som blev bragt.

Steen Falsig skrev i den pågældende skrivelse, at han undrede sig over, hvordan man agerede i forhold til ærespræmier ved løbene den 24. november i Billund.

Den skrivelse kan læses her.

I den forbindelse indhentede vi en kommentar fra Christian Hundebøll, som ligeledes forklarede sig og fortalte, at det var Travsekretariatet, der havde taget beslutningen. Vi blev opfordret til at kontakte Uwe Bredahl, og det gjorde vi.

Uwe Bredahl er i dag vendt tilbage, og han har følgende kommentar på forløbet:

– I forbindelse med Bandit Bricks sejrsrække, besluttede DH tidligt i forløbet, at vi ville lave noget ekstraordinært ud af rekordforsøget for at promovere sporten, hvis det kom dertil.

Da Bandit Brick så tog sin sejr nr. 20 havde vi efterfølgende en tæt dialog med Steen Juul, omkring næste start for Bandit Brick.

Valget blev en start i Billund 24. november, og på min forespørgsel indvilligede Christian Hundebøll og Billund Trav i at flytte løbsnavnet “Pionerernes Vandrepokal, Industrivejens Autolakerings Ærespræmie” til et andet løb på løbsdagen.

Dette både for ikke at ovennævnte sponsorløb ikke skulle “drukne” i Bandit Brick, og for at vi samtidig kunne markedsføre løbet som “Jagten på sejrsrekorden”.

Dette gjorde vi på både egne platforme, men også via en massiv indsats til medier udenfor sporten.

Dette bar heldigvis frugt, og jeg kan nævne, at der blev skrevet artikler om Bandit Brick på bl.a. Politikens, Børsens, og Ekstra Bladets hjemmesider. Artikler i flere lokale medier samt ikke mindst var vi direkte i gennem på Radioens P4-trekanten med en livesending fra Billund Trav på ca. 5 minutter før, under og efter løbet med Bandit Brick.

Samtidig havde Billund Trav sørget for nogle end overordentlig fine ærespræmier til vinderen af løbet, som Christian Hundebøll og jeg stod klar med i vindercirklen til Armani S’ ejer efter dens flotte sejr.

Desværre mødte ingen af ejerne op i vindercirklen til at modtage de flotte præmier.

Og det ærgrer mig da bestemt, at jeg efterfølgende kan forstå på det hele, at ejeren af Armani S ikke var tilfreds med ærespræmierne og hellere vil have vundet den Vandrepokal der var på spil i det oprindelige udskrevne løb.

Beslutningen om at flytte rundt på løbsnavnene blev truffet for at promovere og fremme Dansk Travsport, og vi fik heldigvis en masse positiv omtale ud af det, så missionen må bestemt siges at være lykkedes. Men derfor er det selvfølgelig stadigvæk et skår i glæden, at ejeren af Armanis S føler sig dårlig behandlet. Dette har aldrig været hensigten, men håber han kan forstå bevæggrundene for flytningen af løbsnavnet ud fra ovenstående, fortæller Uwe Bredahl i en mail til Travet.dk.

Svaret fra Uwe Bredahl, er lagt op, som det er modtaget.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.