Nouvelle Avenue sejrede

0

Den fireårige Love You datter Nouvelle Avenue sejrede i dag på den svenske bane Bollnäs. Nouvelle Avenue er opdrættet af Preben Sørensen og Nils Moureau.

Jörgen Westholm står for den daglige træning, og i dag kunne Richard N Skoglund assistere bag den svenskregistrerede hest, der med sejren kunne notere sig for anden årssejr.

Nouvelle Avenue sejrede i tiden 1:15,7/2140 m. Auto.
Der var 25.000 skr. for dagens sejr.

Løbet kan ses her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.