Salgshest: Enzo Design sælges

0

Enzo Design er en dansk registreret 1,5 årig hingst efter Offshore Dream (FR) /Athenas Lucky Girl (US). Det vil sige, at han er bror til Amazing Design, samt 2 års stjernen Bombastic Design som tjente over 400000 kr som 2 års. Bombastic vandt blandt andet løb på Vincennes, Åby, Charlottenlund og Jægersro.

Enzo blev kørt til i maj måned af Rene Jonassen, og er blevet kørt 3 gange om ugen siden.

Enzo er en stor flot hingst, som er let at håndtere. Enzo er blevet født næsten blind på højre øje, og sælges derfor billigt.  Det har aldrig været et problem, og hverken hest eller mennesker tænker over det.

Sælges på grund af for mange ungheste..

Pris 23.000 dk. (Evt vilkår) (ny pris).

Kontakt Kenneth P. Hansen (40861607)

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.