Dagens anden opdrættersejr i det svenske for Preben Sørensen

0

Preben Sørensen hentede her til aftenen dagens anden opdrættersejr, da Niky Flax (Love You) kunne løbe først over målstregen vel assisteret af sin træner Johan Untersteiner.

Det var sjette sæsonsejr til Niky Flax, der tidligere i år deltog i Svensk Travderby, hvor Peter Ingves sad i sulkyen. Dagens sejr betyder samtidig, at den fireårige hest har indløbet 386.026 skr. i denne sæson.

Steen Juul og Dekadent K, var længe førende i dagens løb, og leverede en fin indsats, som rakte til andenpladsen bag Niky Flax.

Løbe kan ses her.
Der var 35.000 skr. til kredsen omkring hesten.

Vi notere også at Søren Boel sejrede i V64 spillet med Firstlady Michelle, og dette løb kan ses her. I det efterfølgende løb hentede Nicole Marsing en andenplads på Palermo Tårs, og det løb kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.