Mads Hviid sejrede

0

Danske Mads Hviid Nielsen har haft en forrygende sæson, og denne fortsatte denne søndag, hvor det danske kusketalent kunne køre først over målstregen med On Track Piraya (Kool Du Cux).

Det var årets 26. sejr for Mads Hviid Nielsen, der i år har indkørt mere end 1.3 million svenske kroner. Mads Hviid Jensen er til dagligt ansat hos Peter G, Norman.

On Track Piraya havnede i fjerde par udvendigt undervejs i dagens løb. Mads Hviid Nielsen sendte sin hest afsted igennem tredje spor, da der manglede 650 meter til mål.

I sidste sving sad. Mads Hviid Nielsen og orienterede sig om konkurrenterne. Det blev til en ganske enkelt sejr for On Track Piraya, der kunne vinde i tiden 1:16,9/2140 m. Volte.

Der var 35.000 skr. for sejren, og løbet, kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.