Rene Kjær topscorer på Fyn

0

Billund-træneren Rene Kjær blev dagens topscorer ved løbene på Fyens Væddeløbsbane. Det gjorde han ved at vinde med Morten Juul-trænede Something Fishy og Kaj Jensen-trænede Celine D.

Rene Kjær vandt dagens 6. løb, da han trods spor 8. kunne køre først over målstregen med Team World Wide Trot, der kunne notere sig for sæsonens anden sejr.

Something Fishy fik bestemt ikke noget foræret og måtte således sidde i fjerde spor indledningsvis. Rene Kjær valgte at køre fremad og kunne op mod 500 meters passeringen køre til spids.

Something Fishy leverede en af dagens bedste præstationer på Fyn i dag, og der blev aldrig tvivl om udfaldet. Something Fishy kunne vinde i tiden 1:14,3/2140 m. Auto.

I dagens 8. løb var Rene Kjær på pletten med Celine D (Great Challenger), som vandt karrierens første sejr. Celine D blev kørt til tids i første sving, og derefter forsøgte Rene Kjær at dæmpe tempoet.

Rene Kjær fik lov at ”stjæle” løbe, og der blev intet kørt midtvejs i løbet, og det betød, at den førende skulle blive svær at slå med den løbsafvikling.

Den førende tog imod salgshesten Bad As Elkær, men denne måtte nøjes med en andenplads bag en velgående Celine D. Vi fik en vindertid på 1:18,0/2140 m. Auto.

Rene Kjær er med dagens to sejre noteret for 103. sejre i denne sæson.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.