Salgshest vandt i Skive

0

Vores medie er meget glad for, at så mange af de danske aktive vælger at bruge Travet.dk, som det sted, hvor de formidler deres salgsheste fra.

I øjeblikket benytter Skive-træneren Bent Svendsen, vores medie til at formidle hesten Bridgespil.dk videre og denne hentede dag, en sejr i Skive, hvor Maria Dueholm Svendsen sad på ryggen.

Det skete efter et fornuftigt ridt, hvor Bridgespil dk havde bedst fart af alle over målstregen. Dansk Hestevæddeløb ved Jesper Elbæk, har glædeligt også nævnt vores medie i hans gennemgang af løbet, og den skrivelse kan ses her.

Bridgespil dk vandt i tiden 1:17,8/2040 m. Volte.

Det var anden sejr i træk til Maria Dueholm Svendsen, som senest vandt på ryggen af Tinus Mosebo. Travet.dk er stolte, over at netop Maria Dueholm Svendsen har lyst til at repræsentere vores medie på hendes dragt.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.