Pernille med karrierens anden sejr

0

Pernille Munch Lassen vandt karrierens anden sejr, da hun i dag kunne køre først over målstregen med moderens Lomumba De Hess (Mr Flirt).

Den årgang 2000 fødte Pernille Munch Lassen, var også tilfreds efter dagens sejr, og til Travet.dk fortæller den talentfulde JVB amatør.

– Løbet blev jo helt perfekt for min del, fordi de kørte om det foran. Jeg fik omgående svar, da jeg så trak ham ud til angreb, og så var han jo som en unghest igen.

Det er ærgerligt, at han kun har en start eller to tilbage, før han falder for aldersgrænsen, men han har betydet meget for os alle, men det bliver især hårdt for min mor, når han stopper her til det nye år.

Du investerede tidligere i år i hesten Veto, som vi hilste på, da vi mødte dig i Aarhus.  Hvad er status på denne?

– Det går faktisk rigtig godt. Han har faktisk slet ikke været på banen endnu, da han bare har gået galoptræning, men planen er, han skal derind i næste uge, så det bliver spændende!

Han har taget rigtig godt imod galoptræningen. Jeg tror, han snart er at finde på startlisten igen, fortæller Pernille Munch Lassen til vores medie.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.