Knud Mønster med double

0

Hjemmebanetræneren Knud Mønster sejrede denne eftermiddag to gange, da han kunne indlede løbsdagen ved at vinde med hesten Stormbringer, og den sejr blev fulgt op med sejr til Lisas Manboy.

I en alder af 8. år kom karrierens første sejr til Bo Laursen, og Sabina Gammelgård ejede Stormbringer (Love You). I dag gjorde Love You-sønnen karrierens syvende start.

I dag var der tale og spids og slut for Stormbringer, som leverede en tiltalende indsats. Vindertiden for Stormbringer blev 1:18,4/2060 m. Auto.

Knud Mønster kunne senere på løbsdagen køre, egentrænede Listas Manboy først over målstregen, og dette var sæsonens fjerde af slagsen.

Skive-træneren kørte til spids efter ca. 650 meters kørsel, og sidenhen vandt Listas Man Boy ganske enkelt. En tiltalende indsats og Listas Manboy kunne således vinde i tiden 1:15,4/2060 m. Auto.

I øvrigt bemærkede vi, at Bastian Lendalund vandt i sin første start for Jan Dahlgaard samt Jeppe Rask, fremvidste en fin Bette Nock, som vandt efter lang tids pause.

Vi noterede, også at Pernille Munch Lassen tog karrierens anden sejr og den årgang 2000, fødte amatør vandt med moderens Lomumba De Hess.

Fotos – Flemming Andersen.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.