Positiv scanning på Tycoon Conway Hall

0

Den danske verdenstraver Tycoon Conway Hall er på vej tilbage efter en positiv scanning. Det meddeler hestens ejer Morten Staal Jensen til Travet.dk

– Jeg har i dag fået svar fra Ansager på scanningsbillederne og den foreløbige udmelding, er at tingene ser positivt ud. Nu sendes disse billeder til Tyskland, for at blive dobbelttjekket.

Han ser rigtig fin ud, og han har jo ligeledes holdt formen ved lige de seneste måneder, da han har svømmetrænet. Jeg er meget glad for opkaldet, som netop er kommet fra Ansager.

Nu venter der ca. 8. ugers genoptræning, og tirsdag går Tycoon Conway Hall til Steen Juul. Den melding som jeg har fået i dag, lyder på at  Tycoon Conway Hall har en stor chance for at vende tilbage på væddeløbsbanerne, fortæller Morten Staal Jensen yderligere.

Der har været stor interesse for artiklen, som vi lavede omkring Tycoon Conway Hall og dennes scanning. Travronden linkede således til vores artikel, ligesom vi selv har modtaget mails fra ind og udland på scanningsresultatet.

Den skal vi så bringe her, og vi håber at se den flotte væddeløber tilbage på væddeløbsbanerne igen.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.