Vi er tvunget til at køre den med sko på lørdag

0

Michael Juul-trænede Akermann er med på det danske hold på Jägersro på lørdag, hvor femåringen for anden gang er til start i V75-løbet. Den var tredje i dens debut i V75’eren.

Akermann har siden deltaget i afdelingsløbet Taroks Mindeløb, hvor den blev fjerde i første afdeling, men desto bedre i anden afdeling uden sko i modsætning til første afdeling.

»Det er forbudt at køre uden sko i Sverige fra den 1. december, så Akermann kommer naturligvis med sko på lørdag«, fortæller Michael Juul. »Det er lige betingelser for alle hestene«.

»Akermann har fået springspor, og med Thomas Uhrberg i sulkyen tror jeg hesten får en god position fra start«, bedømmer Michael Juul.

To øvrige dansktrænede heste er til start. Apapmand med dens træner Anders F. Jensen og Speedy Sus i makkerskab med sin træner Axel Jacobsen.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.