Niky Flax med årets femte

0

Johan Untersteiner trænede. Niky Flax vandt her til aften sæsonens femte sejr og karrierens niende, da Johan Untersteiner selv kunne køre den firårige vallak til sejr.

Niky Flax er opdrættet af Nils Moreau og Preben Sørensen, og her til aften var deres opdræt gjort til 15 for 10 favorit af spillerne. Den store tiltro blev indfriet efter en fin indsats.

I dag kunne Lov You sønnen vinde efter en rejse i tredje par udvendigt og sidenhen angreb over sidste langside. Der blev vidst en fart, de øvrige deltagere ikke kendte, og sejren blev meget enkelt.

Vindertiden for Niky Flax blev fine 1:12,3/1640 m. auto på den regnvåde bane.

Bo Falsig sejrede også denne aften og dette bag Angie Sioni, som sejrede i tiden 1:18,4/2680 m. Volte. Det var hestens tredje i år.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.