Christian Hundebøll forklarer

0

I forbindelse med den skrivelse, som hesteejer Steen Falsig sendte til vores medie tidligere i dag, har vi indhentet følgende kommentar fra Billund Banens direktør Christian Hundebøll.

– Da man fra DH´s side gerne ville gøre meget ud af rekordforsøget, blev man enige med os/banen om at flytte Pionerernes Vandrepokal til et andet løb, da det ellers kunne risikere, at alt druknede omkring Bandit Brick.

Der var i løbet normalt udsat ærespræmie og vandrepokal til ejer. Da Armani S vandt, var der i stedet ærespræmie til ejer og kusk.

Vi har gjort det i en god mening for at tilgodese sporten som helhed, og er da kede af, hvis Steen Falsig føler sig forbigået. Der skulle dog gerne være en præmie med hjem sammen med John Køhler, fortæller Christian Hundebøll overfor Travet.

Chrstian Hundebøll informere yderligere at flytningen af Pionernernes Vandrepokal skete på foranledning af Sportsekretariatet.,

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.