Vi bemærkede fra dagens løbsdag

0

Der blev leveret topsport denne søndag i Aalborg. Her er en kort gennemgang af de fine præstationer, som ikke allerede er nævnt i vores dækning.

Niels Jørgen Jensen opdrættede Cool Shadow (Rolling D´Heripre) kunne i dagens 2. løb notere sig karrierens anden sejr, da denne leverede en stærk afslutning i dens første start for Jeppe Juel.

Jeppe Juel kørte et afventende løb for at sætte sit angreb ind ved indgangen til sidste sving. Jeppe Juel fik god fart på sin hest ned igennem opløbet, og denne kunne i en tæt afgørelse i tiden 1:15,6/1640 m. auto.

Lene Dodensig har en tiltalende 4-åring i form af Jilla Kæll, og denne kunne i dag tage sin første sejr i karrieren. Det skete velassisteret af Flemming Jensen, og han kunne sende Pastor Stephen, datteren, først over målstregen, trods hesten måtte gå den tunge vej udvendigt på den førende i dele af løbet. Vindertiden for Jilla Kæll blev 1:19.5/2140 m. Volte.

Thisismylife

Frank og Preben Sørensen har en fin hest i Thisismylife (Love You), der fik et herligt løb serveret af Rene Kjær. Den billedskønne Love You vallak svarede for den fine styring og kunne slutteligt nedspeede konkurrenterne til karrierens 8. sejr. Thisismylife vandt i tiden 1:15,0/2140 m.

Thisismylife er værd at holde øje med fremadrettet.

Bent Svendsen sørgede for dagens vinderodds, da han kunne vinde med familiens egen Uha Uha De Hess, som vandt til mere end 61. gange indsatsen. Det skete efter en klog kørsel af Bent Svendsen, som kørte med indersiden af hovedet. Bent Svendsen kunne ned af opløbet angribe efter afventende kørsel, og det banede vejen for en stor overraskelse for spillerne. Vindertiden for Uha Uha De Hess blev 1:14,6/2140 m. auto.

Af dagens øvrige vindere, skal nævnes Gutz For Glory, der leverede en fremragende sidste halvbane, hvor den Gordon Dahl-trænede hest måtte trave i tredje spor, men alligevel formåede at ramme målstregen først i tiden 1:14,6/2140 m. Auto.

Marc Bæk Nielsen præsenterede, norskfødte Zelov i fineste forfatning, og denne kunne vinde karrierens fjerde sejr i blot tiende karrierestart. Det er en rigtig fin hest, denne Zelov, som i dag måtte udenom hele feltet. Zelov var sidst, da feltet gik ind i sidste sving, men først da målstregen skulle nås.

Vindertiden for Zelov blev 1:14,5/1640 m. Auto, og denne kan blive en rigtig fin reklamehest for Marc Bæk Nielsen fremadrettet.

Niels Peter Toft kunne se Corleone vinde karrierens anden sejr, da Birger Jørgensen kunne vinde dagens 11. løb. Det skete, efter et løb i andet par udvendigt undervejs og sidenhen blev der angrebet på sidste langside. Corleone var en af dagens mest overlegne vindere denne søndag, og denne kunne vinde i tiden 1:17,2/2140 m. Auto.

Fotos – Hesselborg Foto.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.