V75 sejr til Peter Jensen trænede Raket Brodde

0

Den 4. september kunne Travet.dk fortælle, at hesten Raket Brodde forlod Henrik Thomsens træningskvarter for at få havren serveret hos Peter Jensen i Aalborg.

Raket Brodde og Peter Ingves har for få minutter siden vundet et V75 løb på Mantorp og kunne dermed hjemtage 100.000 svenske kroner.

Det skete efter føring fra start til slut for den fine 3-årige hest, der afviklede de første 500 meter efter 1:11,3. Peter Ingves forsøgte at dæmpe tempoet efterfølgende og kunne ramme 1000 meters passeringen efter tidsnoteringen 1:15.5.

Der var angreb på sidste langside, hvor Bjórn Goop angreb igennem tredje spor med Waikiki Slvio og i dennes ryg forsøgte Hobby De L´Iton t at gå med.

Peter Ingves orienterede sig over skulden ved indgangen til opløbet, og lignede en, der havde masser at køre med, og det kom til at holde stik.

Raket Brodde kunne ned igennem opløbet afvise de bagvedliggende angreb, og slutteligt kunne den Peter Jensen-trænede 3-åring vinde i tiden 1:15,7/2140 m. Auto.

En flot sejr for den Stald Kastrup ejede vallak.

Dagens sejr kan ses her.

Danske Aisha Simoni, tog i løbet inden en flot andenplads.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.