Ny tv-station hedder Fast Track

0

 

Væddeløbsglade danskere kommer fra 1. januar til at lære Fast Track atkende. Det er nemlig navnet på den nye tv station, som Dansk Hestevæddeløb lancerer til årsskiftet.

Fra 1. januar overgår tv-rettighederne i forbindelse med trav og galop fra Danske Spil til sportens egen organisation. Det betyder, at Dansk Hestevæddeløb fremover står for levering og salg af TV-billeder.

Derfor har Dansk Hestevæddeløb truffet aftale med produktionsselskabet STV om tv-transmissioner fra de årlige godt 230 danske løbsdage. STV er et særdeles solidt navn i tv-branchen med mere end 30 års erfaring.

Transmissionerne bliver udsendt via danskhv.dk og diverse spiludbydere, og så introducerer Dansk Hestevæddeløb i december også en særlig ”væddeløbs-tv-boks”. Men uanset hvor og hvordan man ser de danske løb, bliver det Fast Track, der er navnet på udsendelsen.

– Det er et navn, der signaler fart og spænding, og så kan det også betyde, at man skyder genvej til noget eller lægger sig i overhalingsbanen. For spillerne kan kanalen forhåbentligt være en genvej til en god gevinst, siger Dansk Hestevæddeløbs administrerende direktør, Henrik Friis.

Dansk Hestevæddeløb og STV har haft mange navne oppe at vende de seneste måneder, og til slut endte det altså med en engelsk variant.

– TV-transmissionerne skal ses i flere forskellige lande, og derfor er det en fordel, at navnet klinger internationalt. I det hele taget er det vigtigt, at Fast Track sender tv, der tiltrækker seere – og dermed spillende publikum – i de andre lande også, fortæller Henrik Friis.

Når Fast Track går i luften i det nye år, bliver det i første omgang med henholdsvis en dansk og en svensk kanal og desuden en kanal, hvor løbene fra de forskellige lande mixes sammen i en fælles udsendelse.

Planen er, at de danske løb får større vægt på ”mix-kanalen” end hidtil set.
Og generelt er det ambitionen, at transmissionerne fra de danske løb bliver endnu højere kvalitet end hidtil set.

Fast Track og STV har i dag åbnet en Facebook-side, som kan være god at følge, hvis man er interesseret i danske løb.

Inden Fast Track går i luften, vil der på Facebook-siden kunne læses forskellige nyheder om opbygningen af den nye væddeløbs-station.

Siden kan findes her.

Ønskes yderligere oplysninger kan Henrik Friis træffes på 20 48 29 50

Denne skrivelse, er modtaget fra Dansk Hestevæddeløb.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.