Fritz Attack (DE) sælges

0

Den tyske, femårige vallak Fritz Attack (Eilean Donon) sælges.

Fritz Attack har vundet fire løb i karrieren og starter fredag den 23/11 i Billund, hvor hesten starter i femte løb. Der er tale om en tiltalende hest, der som billedet indikere også har udseendet med sig.

Fritz Attack er lige, til at starte, og der er ingen anmærkninger på hesten.

Sælges da jobbet som travdommer ikke harmonere med at have løbsheste.

Pris: 22.000 kr.

Ved interesse kan Bent Koch kontaktes på telefon: 61 43 60 20.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.