Følhoppen Hawaiian Lei (us) sælges

0

Følhoppen Hawaiian Lei (us) sælges

Hun er i fol ved Love You, skal fole omkring 25/4-18. I USA er hun bla moder til Hawaiian Sweetie $110.300 18 sejre.

Pris kr. 20.000 + moms + levende følafgift Love You.

Se mere her.

Tlf. + 45 40726784
Mail: kontakt@merci-halbak.dk

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.