Derbypræmietager mod vinterkampagne

0

Thomas Fischer-trænede Babymoney har ikke været til løb siden Aalborg Store Pris i september. Efter en lille træningspause er Thomas Fischer nu i færd med at sætte Babymoney op til en vinterkampagne.

»Hans næste start bliver i Lunden 29. december«, fortæller Thomas Fischer. »Herefter er det meningen vi skal starte ham en del i Sverige om lidt bedre penge, jeg tror han er god nok til det«, antager Thomas Fischer.

Træneren købte Babymoney på auktionen i Aalborg som plag, og det har været en god handel. Babymoney har været i præmierækken i alle de tre klassiske løb Dansk Opdrætningsløb, Dansk Trav Kriterium og Dansk Trav Derby.

Ny i stalden er Vesuv som oplyst forleden. Købt i stalden hos Kent Friborg i Aalborg.

»Det betyder samme ejers Shaded nu skal sælges, den bliver snart sat til salg på travet.dk«, oplyser Thomas Fischer.

I sidste måned udvidede Thomas Fischer stalden med treåringen Copain d’Amerique, med tre sejre i syv starter.

»Bliver en meget spændende hest næste år, målsætningen så klart at få den til derbyet. Er behandlet af dyrlæge Henrik Poulsen, tror på start i næste måned«, erklærer Thomas Fischer.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.