Fra Jens Arne Hansen til Bent Dahl

0

Efter 12 starter i regi Jens Arne Hansen bytter fireårshoppen Bohildur nu miljø. Rykker over Østersøen til Bent Dahls stald på Bornholm efter salg. Bohildur debuterede først i år, har tre Top3 placeringer heraf en enkelt sejr for hende nu tidligere delejer Sune Hansen.

”Hun virker til at være faldet ud af stilen, fortæller Bent Dahl. Jeg håber en god vinter kan gøre hende godt. Hun har jo en lav grundpræmiesum (10.350 kr. – red.), og bør kunne hævde sig i løbene på Bornholm, tror Bent Dahl. Man ved selvfølgelig ikke om hun finder rundt herovre, men umiddelbart tror jeg på det, siger Bent Dahl.

”Jeg tager hende hjem til Bornholm efter Lundens løb næste lørdag, hvor jeg kommer til start med Faith Hornline, sammenfatter Bent Dahl.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.