Udvidelse er programsat

0

I sidste uge bad vi vores læsere om at komme med input til en ny hjemmeside, og vi har fået mange fine forslag. Et forslag, som går igen og igen er udvidelsen af salgsmenuen.

Det er vores annoncører og vores salgsmenu, der sætter niveauet på vores hjemmeside. Det er disse, der gør, at vi kan købe udstyr til live streaming og andre af de satsninger, vi har kastet os ud i. Det er også dem, der gør, at vi kan tage rundt på landets baner i den grad, som vi har gjort i år.

Det er dem, der gør, at vi kan have folk tilknyttet og ikke mindst dem, der gør, at vi kan dække de månedlige udgifter, der er ved at have en hjemmeside af vores størrelse.

Svend Dyhrberg er en af dem, der har budt ind og dette med en udvidelse af salgsmenuen, hvor man som flere andre ønsker en menu også til udstyr.

Det var hensigten at starte dette op pr. 1. januar sammen med den nye hjemmeside, som der arbejdes med at finde skabelonen til i disse dage.

Svend Dyhrberg ønsker at sælge og skriver således til os.

Det är en Fyllingeharv och är från 2013.
Pris ca 50.000 sek.

Svend Dyhrberg kan kontaktes på

Telefon: 070-259 97 62

Mail: svenddyhrberg@swipnet.se

Prisen for at benytte vores kommende menu bliver den samme som vores salgsmenu, hvor der forhandles individuelt om den enkelte opgave.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.