Søger hest til licensmesterskabet

0

Jydsk Væddeløbsbane afvikler lørdag 18. november licensmesterskab. Travet.dk har modtaget flere forespørgsler og en konkret på, om vi kan lave lidt omtale af dette løb.

Der søges startheste til licensmesterskabet og en af disse, der søger hest til den 18. november, er Sonny Broherton. Den årgang 1987 fødte amatør, hjælper til dagligt til hos Hans Ulrik Kristensen i Skive.

Sonny Broherton har kørt fire væddeløb i 2017 og har formået at køre præmiegivende placeringer ind i de tre starter. Nu venter forhåbentlig en start i licensmesterskabet, hvis der er en amatør, træner eller hesteejer, der har lyst til at støtte op om det kommende løb den 18. november.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.