Læserne så rigtigt

0

47 procent af de læsere, der havde deltaget i afstemningen på vores hjemmeside, fik ret. De dygtige læsere havde set, at Confidence ville vinde dagens finale i Dansk Avlsløb.

Det er tredje afstemning, der afholdes på vores hjemmeside og tanken med disse, er at give vores læsere deres bidrag med. Det er samtidig en mulighed for at involvere sidens læsere.

Vi har lånt ideen fra en dansk travgruppe på de sociale medier, der tidligere har gjort sig i disse afstemninger. Vi har ivrigt fulgt med fra sidelinjen og taget ideen til sig, da vi håber, dette ligeledes kunne give lidt ekstra fokus på det enkelte løb.

Hvis man skulle have forslag til afstemninger, så er vi herfra også åbne for disse henvendelser.

Beklager, der er ingen aktuelle afstemninger.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.