Kommer Peter Jensen i centrum?

0

Jydsk Væddeløbsbane afvikler denne eftermiddag 8. væddeløb samt tre galopløb. 

Der skal afvikles et V5 spil, hvor Peter Jensen trænede, Mr. Panamera med rette kan være en mulig blank i denne spilform. Mr. Panamera starter i dag for 10. gang i karrieren, og foreløbigt er det blevet til fem sejre, og de fire seneste er taget i træk. Mr. Panamera jagter således sin femte sejr i træk.

Peter Jensen har flere vinderchancer denne eftermiddag. Den 3-årige Somewifesomewhere starter i V5-2 og trods næsthøjeste startnummer, så skal hesten være en fin chance denne lørdag eftermiddag. I dag gør hesten sin femte start i karrieren og samtlige af de foregående starter har resulteret i top fire placeringer.

Bella Sotto i V5-4 er endnu en hest fra Peter Jensens træningskvarter, som har fine muligheder for at løbe helt med frem. Den møder Birger Jørgensen, trænede Lilo´Amour, der jagter femte sejr i træk. I samme løb deltager Ekstra Bladets anpartshest Vilbert.

I den sidste afdeling, starter Peter Jensen Giggs Boko, som har vundet seks af sæsonens 12 starter. Den 4-årige Panamera Racing ejede vallak, møder blandt andet Bastian Lendalund, som har fået vindertippet i dagens baneprogram.

Det kan blive en fin dag, for Peter Jensens træningsstald denne lørdag eftermiddag.

Travtoppen ser sådan ud på Jydsk Væddeløbsbane inden i dag.

1. Birger Jørgensen, 34 sejre
2. Steen Juul, 28
3. Jeppe Juel 26.

Et baneprogram kan hentes her.

Træner og kuskekommentarer kan læses her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.