Læserne fik ret

0

Der var en soleklar favorit ved gårsdagens Great Challenger Dansk Opdrætningsløb blandt Travet.dks læsere. De havde kigget Dontpaytheferryman ud og med stor afstand ned til nummer to på listen.

Peter Rudbeck trænede Dontpaytheferryman, fik 64 % af de afgivende stemmer blandt vores læsere. Resultatet af den seneste afstemning kan ses her.

Beklager, der er ingen aktuelle afstemninger.
Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.