Ubesejret hest sælges

0

Den ubesejrede Deliberate Speed søn Adonis sælges.

Adonis er en femårig vallak, der har gjort en start i karrieren. Der foregik på Bornholm, hvor hesten trods galop formåede at vinde. Her slog den heste, som sidenhen har gjort det godt op igennem de bornholmske klasser.

Adonis er hesten med nr. 1 på billedet.

Adonis kan erhverves for 13.000 kroner.

Pris kr. 13.000

Kontakt Staldbussen på tlf 20 42 28 02

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.