Rudbeck/Jørgensen lejer spændende hoppe

0

Tredjepladsen i Grand Circle 4-års Championat for hopper blev den sidste for Believe It Or Not i regi Michael Lønborg i denne omgang. Hoppen er udlejet til Rolf Jørgensen og Peter Rudbeck.

Believe It Or Not var længe førende for sin træner Michael Lønborg efter 13,8/500 meter respektive 14,9/1000 meter, men måtte se sig passeret på sidste langside af løbets senere vinder, Bikini.

Panamera Racing-opdrættede Believe It Or Not holdt til tredjepladsen i 1.14,2/1900 meter auto. Der var 40.000 kroner i tredjepræmie til Believe It Or Not, der dog gjorde sidste start for Michael Lønborg.

»Jeg var meget tilfreds med Believe It Or Not. Hun gik godt og fik maksimal udbytte. Det var sidste start for mig i går, idet hun er udlejet til Rolf Jørgensen og Peter Rudbeck«, oplyser Aarhus-træneren.

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.