Charlottenlund Travbane er dagens program

0

Der venter et fint program på Charlottenlund Travbane, hvor der skal afvikles ti væddeløb.

Det er også i dag, at Ole Bender tager turen til Charlottenlund Travbane med anpartshesten Bibione, som leverede et tiltalende løb senest den startede. Her blev det til karrierens tredje sejr, og den skal man forsøge at følge op på i V5-3.

I forbindelse med dagens løbsdag har vi sammensat et stort og et lille V5 forslag, som vi håber, kan give inspiration til eget spil.

Stort forslag 900 kr.
1-3-5-6-8
2-5-7-9-10
3-4-5-6-10-11
3-9-11
2-10

Lille forslag
1-3
5-7-9-10
6-10-11
9-11
10
48 kroner.

Et baneprogram kan hentes her.

 

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.