Ubesejret anpartshest til start søndag

0

Der venter Team Lunden en interessant søndag, når den ubesejrede anpartshest Cutty Sark (Dream Vacation) gør sin første start i sit nye regi.

Det er Rene Jonassen fra Charlottenlund Travbane, der skal varetage træningen af den 3-årige Cutty Sark. Det er hidtidigt blevet til to sejre, i karrierens første to starter.

Cutty Sark er en 3-årig hingst efter Dream Vacation og hoppen Bambina Dulce. Det er en hoppe, der tidligere har født heste, som Artemis med tre sejre i karrierens 10 starter og den talentfulde Viking Warrior, var ligeledes efter Bambina Dulce.

Rene Jonassen skal forsøge at fortsætte den fornemme start, som Cutty Sark har fået på karrieren, når han på søndag starter fra spor et mod syv deltagere, der blandt andet tæller Come On Hugo, Cult Egedal og Cointreau.

Det er muligt at følge Cutty Sark gøren og laden på dette link.

http://cuttysark.dk/konceptet/

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.