Pointberegning – Dansk Opdrætningsløb

0

Sport & Udvikling har i dag sendt pointberegningen til Dansk Opdrætningsløb ud til de danske medier. Den udsendte pointberegning toppes hos hingste/vallakerne af Dontpaytheferryman og på hoppesiden topper Destiny.

Det er muligt, at se listen i sin fulde udgave her.

Opdrætningsløb

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.