Heidi må blive hjemme på fredag

0

Normalt følger amatørtræneren Heidi Andersen altid med sine heste til løb i ind- og udland, men det gør hun ikke på fredag når hendes trænede Samson Kaski og Valmet skal løbe om kap på Charlottenlund Travbane.

»Jeg må passe min nye butik«, siger Heidi Andersen, som har forladt en stilling som ansat for at blive selvstændig.

»Har åbnet butikken Ringsted Guld og Sølv«, fortsætter Heidi Andersen. »Jeg er så heldig at have et godt samarbejde med træneren Ulrik Christoffersen. Han skal nok klare det, som jeg plejer med hestene, før og efter løbene«, oplyser Heidi Andersen.

Amatørtræneren seler hestene Samson Kaski og Valmet til start, begge med Ulrik Christoffersen i sulkyen.

»Forventer begge helt fremme. Samson Kaski kommer uden forsko, til forskel far de to sidste løb, han har løbet i efter løbspausen«, erklærer Heidi Andersen.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.