Cash Valley tilbage efter pause

0

Efter lidt over to måneders løbspause er Cash Valley tilbage til løbene, ved løbene i overmorgen fredag på dens hjemmebane I Lunden.

»Han har været to gange til den svenske dyrlæge Jonas Tornell for at blive ordnet i krydset«, fortæller træneren Jens Simoni. »Jeg håber det har hjulpet, men det ser vi først når han starter. Det virker helt okay i træningen. Han har gået nogle banejob siden løbspausen, senest i sidste uge«, fortsætter Jens Simoni.

»Jeg er ikke i tvivl om hesten behøver starten til at komme op i gear, men omvendt synes jeg han bør løse opgaven mod de aktuelle konkurrenterne«, beretter Jens Simoni.

Løbet er 2500 meter, så langt har Cash Valley aldrig løbet førhen.

»Han var ude i et stayerløb i Aarhus i sommer (2300 meter auto – red.), hvor han ikke stod hjem som forventet. Det var dog på grund af banen«, oplyser Jens Simoni.

Cash Valley er klart førende på Lundens sejrsliste i år, og afgør reelt topstriden med sejr på fredag. Nok er Botox på andenpladsen også til start på fredag, men tre sejre adskiller altså inden løbene. Top10 ser således ud:

1. Cash Valley – 8-0-0
2. Botox – 5-0-1
3. Turbo Day – 5-0-1
4. Blackbird – 4-2-4
5. Bandit Brick – 4-0-0
6. Bootz Simoni – 3-2-2
7. Confidence – 3-2-0
8. Peakadilly – 3-2-0
9. Adriano B R – 3-1-0
10. Vanneau Wib – 3-1-0

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.