Cash Valley tilbage efter pause

0

Efter lidt over to måneders løbspause er Cash Valley tilbage til løbene, ved løbene i overmorgen fredag på dens hjemmebane I Lunden.

»Han har været to gange til den svenske dyrlæge Jonas Tornell for at blive ordnet i krydset«, fortæller træneren Jens Simoni. »Jeg håber det har hjulpet, men det ser vi først når han starter. Det virker helt okay i træningen. Han har gået nogle banejob siden løbspausen, senest i sidste uge«, fortsætter Jens Simoni.

»Jeg er ikke i tvivl om hesten behøver starten til at komme op i gear, men omvendt synes jeg han bør løse opgaven mod de aktuelle konkurrenterne«, beretter Jens Simoni.

Løbet er 2500 meter, så langt har Cash Valley aldrig løbet førhen.

»Han var ude i et stayerløb i Aarhus i sommer (2300 meter auto – red.), hvor han ikke stod hjem som forventet. Det var dog på grund af banen«, oplyser Jens Simoni.

Cash Valley er klart førende på Lundens sejrsliste i år, og afgør reelt topstriden med sejr på fredag. Nok er Botox på andenpladsen også til start på fredag, men tre sejre adskiller altså inden løbene. Top10 ser således ud:

1. Cash Valley – 8-0-0
2. Botox – 5-0-1
3. Turbo Day – 5-0-1
4. Blackbird – 4-2-4
5. Bandit Brick – 4-0-0
6. Bootz Simoni – 3-2-2
7. Confidence – 3-2-0
8. Peakadilly – 3-2-0
9. Adriano B R – 3-1-0
10. Vanneau Wib – 3-1-0

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.