Stillingsopslag: Programmedarbejdere til Hestesportsproduktion

0

STV Production A/S søger studieværter, kommentatorer og reportere

I forbindelse med, at STV Production A/S fra 1.1.2018 skal producere dansk hestesport til tv, søger vi erfarne programmedarbejdere.

Produktionen består af etablering og drift af en komplet sportskanal, som har en høj grad af  egenproduktion. Kanalens primære produktion udgøres af live tv-produktion fra de 9 danske travoggalopbaner, studieprogrammer fra studiet i København samt nedtag af udenlandske
sportsbegivenheder.

Om stillingerne:

STV Production A/S søger værter, kommentatorer og reportere til at være kanalens ansigt og stemme, og som på en vedkommende og moderne måde, skal formidle hestesporten til både eksisterende spillere og helt nye seere. Som vært er man det naturlige anker for dagens udsendelse fra studiet i København, mens man som kommentator og reporter er til stede på banen og i staldene, hvorfra man forsyner seere og spillere med ny viden og indsigt i dagens løb.

Om dig:

Du er åben og imødekommende, og har noget at byde på. Du er klar på at være med til at skabe et stort projekt helt fra bunden. Måske har du har erfaring med større medieprojekter, du har som minimum næse for både studie- og liveproduktion. STV Production A/S søger også nye TV-talentermed noget på hjerte, der drømmer om en karriere som tv-vært.

Kommentatorer og reportere har indgående kendskab til sporten, dens nøglepersoner og dynamik.

Praktisk:

Forventet tiltrædelse ca. 1.12.2017, arbejdstiden vil for værter være normal fuld tid, mens den for kommentatorer og reportere vil variere afhængigt af antal løb. Løn og vilkår jf. overenskomst mellem Producentforeningen og DJ/FAF.

Ønsker du yderligere information om stillingerne, kan du kontakte Produktionschef Jens Villebro  eller Administrerende Direktør René Szczyrbak ved henvendelse til STV Production A/S på hovednummeret: 70 27 53 00, eller Redaktionschef Carsten Rabjerg på 27 79 01 85.

Skriftlig ansøgning kan sendes til Carsten Rabjerg, cr@danskhv.dk senest tirsdag den 31.10.2017.
Samtaler gennemføres løbende.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.