Spændende treåring handlet til Bent Svendsen

0

Skive-træneren Bent Svendsen har forstærket stalden med treåringen Chivas Regal, handlet til hårdt satsende Connie & Gert Olesen.

»Vi ville først købe Cutty Sark af Jørgen Klitgaard, men den var solgt dagen forinden til København«, fortæller Bent Svendsen tirsdag formiddag. »Jørgen Klitgaard sagde i kan købe Chivas Regal i stedet«, fortsætter Bent Svendsen.

»Jeg tog op og prøvekøre den, og så handlede vi bagefter. Chivas Regal skal gå banejob i dag ligesom Come On Hugo, og meningen er begge starter på søndag i Billund i kvalifikationerne til Dansk Avlsløb«, oplyser hestens fælles træner.

Chivas Regal har to andenpladser som bedst.

»En af mine trænerkolleger siger den bliver bedre end Cutty Sark, det må fremtiden jo vise«, griner Bent Svendsen.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.