Frozen og Marc Bæk imponerede

0

Dagens sportslige højdepunkt denne aften i Aalborg var Aalborg Hesteejerforenings Ærespræmie, hvor syv fine væddeløbere satte hinanden stævne.

Det spillende publikum havde godt fat i flere af ekvipagerne og fem af løbes deltagere var spillet til under seks gange indsatsen og da starten gik, var Jeppe Juel og Angeline løbets favorit i vinderspillet.

Der blev åbnet fra flere sider af, og Morten Friis nåede spidsen med Amalie Bork, som fik Angelina efter sig. Den førende afviklede de første 500 meter efter 15 tempo. I tredje par indvendigt havnede Tulle Toulouse.

Marc Bæk Nielsen tog initiativ og kom fremad som den første i andet spor. Den førende afviklede de første 1000 meter i 14 tempo. Jeppe Juel forlod vinderhullet og gik direkte forbi den førende Amalie Bork med Angelina.

I sidste sving forsøgte Marc Bæk Nielsen en gang mere med Frozen, og denne gang gik den veludseende Orlando Vici uimodståeligt frem. Det blev ganske enkelt for den 9.årige svenskregistrerede hest, der i dag tog sin 17. sejr i karrieren.

Der blev afsluttet i 13 tempo over de sidste 1000 meter af dette løb, som blev vundet i tiden 1:13,2/2140v.

Marc Bæk Nielsen blev Mr. 100 % denne aften, da han sidenhen også kunne vinde med Gentleman.

Dagens V5 spil fra Aalborg fik følgende resultat:

1. afd.: 6 Batman S H/Morten Friis
2. afd.: 6 Benjamin Nordal/Casper M. Nielsen
3. afd.: 7 Simone Speedy/Hussein Kassir
4. afd.: 6 Frozen/Marc Bæk Nielsen
5. afd.: 3 Gentleman/Marc Bæk Nielsen

V5 gav udbetaling for 4. rigtige og her fik man 396 kroner.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.