Ude af mine hænder om jeg bliver champion på Bornholm

0

Årets sidste monteløb på Bornholms Brand Park rides i morgen. Sabina Gammelgård fører ligaen inden lørdagens løb, men kommer ikke til øen for at forsvare positionen. Hun havde ellers muligheden.

”Fik tilbudt ridtet på McCabe, fortæller Sabina Gammelgård. Men jeg er desværre forhindret da jeg har hest til start på Åby i morgen eftermiddag.

Det er Höwings Sydsturm i det svenske mesterskab for monteheste. Løbet er forbeholdt svenske ryttere, Sabina Gammelgård har booket Emilia Leo til opgaven med 100.000 skr. til vinderen.

Sabina Gammelgård bliver montchampion på Bornholm, hvis alle andre end Michala Haagensen vinder morgendagens såkaldte ridetravløb i Almindingen.

Michala Haagensen er i kompagni med Winston E M.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.