Nu kommer Berlo

0

Som vi kunne fortælle den 11. september, så stødte Travet.dk på en særdeles veludseende hest, da vi gæstede Jydsk Væddeløbsbane i forbindelse med DM for 5.årige.

Vi fik oplyst at den veludseende hest i boksen var hesten Berlo, som tidligere har været anpartshest hos Ekstra Bladet, men nu var gået i træning hos Finn M. Lassen. I samme forbindelse kunne vi fortælle at Berlo netop var blevet røntgenfotograferet uden anmærkninger.

I eftermiddag gør den 4-årige Berlo debut i dens ”nye” regi og som Finn M. Lassen kunne fortælle i Aarhus, så er det en hest som JVB træneren glæder sig til at arbejde med fremadrettet.

Berlo gik den 13/10 et fremragende prøveløb, hvor hesten blev godkendt i tiden 1:17,4/2000 m. Volte og den tidsnotering skal kunne række langt i dagens løb. Berlo starter i dagens første løb på Jydsk Væddeløbsbane og trods, der er tale om debut bliver hesten givetvis tung favorit i vinderspillet.

Finn M. Lassen udtaler sig til JVB banen om dagens chance:

Berlo er en fin hest som stadig ikke helt har styr på sin store krop. Den har masser af fart og styrke
indenbords, men endnu er den en smule for usikker og ambitiøs.

Hvad sagde prøveløbet dig?

Da var hesten vældig flink, men da jeg skulle vende rundt blev hesten pludselig for ivrig. Han løb og tacklede lidt i det og hesten har endnu ikke helt styr på de lange ben, men når det hele sætter sig på, så tror og håber jeg, at hesten bliver rigtig god, men det er også klart at den er “grøn”.

Det flyder ikke 100 procent, men hesten er bundærlig og gør det bare alligevel. Fejlfrit er han klart en vinderchance, men nu skal han lige have nogle starter, og så skal I bare se ham til foråret (Finn M. Lassen).

Artiklen om Berlo fra den 11. september kan læses her, og sidenhen har flere fulgt op på denne historie.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.

error: Copyright-Travet.dk