Gylden mulighed for Steen Juul runder 100 trænersejr i år i dag

0

For første gang i adskillige år runder træner Steen Juul 100 trænersejr i en og samme sæson. Hans velfungerende butik har 99 sæsonsejr inden løbene i Århus i dag, hvor stalden har fem skud i bøssen.

Kvintetten Gliding Sun, Champions Peak, Alpha Peak, Dekadent K og Wonderboy.

Steen Juul fører, både Nationalligaen og classementet i landschampionat. Hovedmodstanderen i Nationalligaen Flemming Jensen er ikke til start i dag, hvorved Steen Juul kan udbygge sin i forvejen komfortable føring i kampen om sportens kongetrone.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.