Cipollini kastreret og slutter sæsonen

0

Bjarke Haagensens talentfulde treåring Cipollini kommer ikke start mere i indeværende år og gøres nu klar til 2018-sæsonen. Samtidig er hesten blevet kastreret.

Starten i Kriteriumsprøven for snart tre uger siden blev den sidste i 2017-sæsonen for Cipollini, der vandt en enkelt sejr i ni starter for Bjarke Haagensen, der ejer, har opdrættet og træner hesten.

»Han skal ikke starte mere i år. Planen er forhåbentlig, at han tager godt imod vintertræningen og kan være med i årgangsløbene næste år, men det må tiden jo vise«, kommenterer Bjarke Haagensen.

»Cindy (Tiger – red.) går også på vinterferie nu. Hun er ikke meldt i mere i år, så vi vil ikke presse citronen for meget nu«, siger Bjarke Haagensen. Cindy Tiger var anden i Dansk Hoppe Kriterium.

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.