Victor Rosleff med karrierens første

0

Den unge Lunden amatør Victor Rosleff tog her til aften karrierens første sejr siden han i sidste sæson tog licens til de store heste.

Den 1998 fødte Victor Rosleff, vandt ”Fødselsdagsløbet”, som var for klassen op til 6.000 kroner og den 9-årige gamle Ronaldo Ingemann, som blev prøveløbsgodkendt tilbage i maj måned efter en løbspause på hele 3 år.

Det er en hest, der har haft problemer fra 2014 til i år, og det har været sådan at når hesten har været klar, så er et nyt problem kommer til, fortæller Victor Rosleff.

»Jeg havde givet hesten boots på forbenene, og i dag var den stabil. Det er en hest, hvor det er vigtigt at holde den på biddet hele vejen, da den ellers render i pasgang. Jeg følte den var stærk undervejs, og det lignede de andre, ikke havde så meget at køre.

Jeg følte i sidste sving, at det her kunne gå hen og blive til noget, og jeg sørgede bare for at holde min hest til, da jeg kunne se Rene Kjær begyndte at arbejde med sin hest. Jeg følte der var mere at køre med, og jeg er meget glad for dagens sejr slutter Victor Rosleff, da Travet.dk fanger ham på telefonen.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.